betong-banner-web

Vi går på en upptäcktsresa i betongens och formernas värld. På kursen som är individuellt anpassad finns det möjlighet att göra såväl bruksföremål för hem och trädgård, och även skulpturer.

Du lär dig att armera betongen så att den blir stark, pigmentera den med olika färger och att vidare smycka ut den med mosaik och glas. Vi experimenterar med färger och strukturer i betongen samt gjuter saker.

Lite exempel på saker som du kan göra: Fat. blomkrukor, hållare för bordsplacerings kort, underrede till bord, duktyngder, trädgårdsplattor, ben till bänk, marschallhållare, fågelbad, bokstöd, värmeljushållare… det är bara din fantasi som sätter gränserna på vad du kan skapa.

Kursledaren Kimmo är etablerad skulptör med många utställningar. Han har ställt ut på gallerier, konsthallar och museér i Sverige och runt om i Europa. Han är är även en väldigt omtyckt kursledare med förmågan att locka fram det där lilla extra hos varje kursdeltagare.

Datum: Lördag och söndag 24-25 maj 9-17, tisdag 27 maj 17-20
Lördag och söndag 30-31 aug 9-17, tisdag 2 sep 17-20

Plats: Ungmästaregatan 43 i Utby i Göteborg.

Kostnad: 1950 :- för privatperson. För företag 1950:- + moms

Ingår: Material och vegetarisk lunch samt fika.

Mer info: och bokning kan göras genom att ringa eller maila mig eller på https://kimmo.nu/betong/

”- Kursen gav mig kännedom om materialet och möjligheterna och en rolig känsla att materialet inte är tråkigt. Kimmo är glad, entusiasmerande, utan begränsningar och sätter inga onödiga gränser.
Uttrycket att gå på tårtan direkt skulle kunna sammanfatta kursen.
Jag skulle rekommendera kursen för man har verkligt roliga dagar. Vilket är bra för själen.”
Magnus Sjöbleke, Konstnär.

Intresseanmälan

    Namn

    Epost*

    Mobil

    captcha